Underhållsplan

Översiktsbild av Stockholm gamla stan

Behåll kontrollen över ert fastighetsunderhåll med en skräddarsydd underhållsplan från Stoft. En välutformad underhållsplan är inte bara en lista på åtgärder utan en strategi för att säkerställa långsiktig hållbarhet och teknisk status för er fastighet.

Hos Stoft tar vi ett helhetsgrepp och vår underhållsplan inkluderar en detaljerad 15-årsplan med beräkningar av nyckeltal, samt förslag på fondavsättning baserat på den årliga underhållskostnaden. Vilket ger bättre möjligheter att planera underhållet. Ni kan själva välja hur många år som planen ska omfatta. Lagkravet för nybildade bostadsrättsföreningar är 50 år, men det kan finnas anledning att ta fram en plan för både kortare och längre intervall.

Med över 300 framgångsrika underhållsplaner för olika typer av fastigheter och vår omfattande kunskap om olika installationer och byggnadsdelar, kan ni lita på vår expertis och erfarenhet för att skapa en plan som passar era behov perfekt.

Vår erfarna personal är redo att hjälpa er med att utforma och implementera er skräddarsydda underhållsplan. Genom att analysera er fastighets nuvarande skick och framtida behov kan vi skapa en plan som balanserar kostnadseffektivitet med långsiktig hållbarhet.

Stofts underhållsplan levereras som en PDF fil, men vi kan även ta fram export av delar av planen till en Excelfil, för att ge fastighetsägaren större möjlighet att själv jobba med planeringen av det periodiska underhållet.

Orange bostadshus låg vinkel utifrån

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för en offert eller för att diskutera era behov. Låt oss tillsammans se till att er fastighet förblir i toppskick och redo att möta framtida utmaningar!