Jobba hos oss

Översiktsbild av Stockholm gamla stan

Vill du vara en del av vårt team?

Välkommen till Stoft Fastighetsteknik. Vi är ett litet men dynamiskt projektlednings- och förvaltningsbolag med bas i Stockholm. Vår verksamhet sträcker sig över hela Stockholmsområdet, där vi arbetar med projektledning av byggprojekt, framtagning av underhållsplaner och lösningar för teknisk fastighetsförvaltning.

Vår Arbetskultur

På Stoft Fastighetsteknik är vi övertygade om att en positiv och stöttande arbetsmiljö är nyckeln till framgång. Vi är ett litet team där varje individ spelar en viktig roll. Vi tror på öppen kommunikation, samarbete och respekt för varandras åsikter och idéer. Vi strävar alltid efter att skapa en miljö där alla kan trivas och utvecklas både professionellt och personligt.

Lediga Tjänster

Vi söker kontinuerligt efter drivna och engagerade individer som delar vår passion för fastighetsbranschen. Just nu letar vi efter både tekniska förvaltare och projektledare som vill vara med och forma framtidens fastighetsförvaltning. Oavsett om du är en erfaren expert eller ny inom branschen, så är du välkommen att ansöka om att bli en del av vårt team.

Vad Vi Erbjuder

Möjlighet till Utveckling: Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din karriär. Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling.

Teamarbete: Vi tror på kraften i samarbete och att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. På Stoft Fastighetsteknik är du en del av ett team där din röst hörs och ditt bidrag uppskattas.

Bra Arbetsmiljö: Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid, och strävar efter att skapa en arbetsmiljö där alla trivs och känner sig motiverade.

Kontorshund hos Stoft

Hur Du Ansöker

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, skicka din ansökan inklusive CV och personligt brev till Pontus Marin. Vi ser fram emot att höra från dig!