Om oss

Översiktsbild av Stockholm gamla stan

Välkommen till Stoft Fastighetsteknik AB – din pålitliga partner för teknisk förvaltning, underhållsplaner och projektledning i Stockholm. Vi är specialiserade på att stödja bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med skräddarsydda lösningar för att optimera fastighetsprestanda och långsiktig hållbarhet.

På Stoft Fastighetsteknik AB strävar vi efter att vara mer än bara en tjänsteleverantör – vi är en del av ditt team. Vi förstår att varje fastighet har unika behov och utmaningar, och vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras mål och leverera skräddarsydda lösningar som passar deras behov och budget.

Med en stark närvaro i Stockholm är vi stolta över att kunna erbjuda lokal expertis och snabb respons för våra kunder. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende, professionalism och en strävan efter att överträffa förväntningarna.

Balkonger på ett modernt bostadhus

Vårt erfarna och dedikerade team av förvaltare och projektledare är här för att hjälpa dig med allt från utveckling av underhållsplaner till genomförande av större renoveringsprojekt. Vi tar hand om varje detalj med noggrannhet och omsorg, med syfte att maximera värdet på din investering och skapa en trygg och hållbar boendemiljö för dina hyresgäster eller för bostadsrättsinnehavarna.

Oavsett om det handlar om att utveckla en effektiv underhållsstrategi, genomföra byggprojektledning eller hantera dagliga förvaltningsfrågor, kan du lita på Stoft Fastighetsteknik AB för professionell service och dedikerad support från början till slut.

Översiktsbild av Stockholm