Teknisk förvaltning Projektledning Underhållsplanering

Antal förvaltningskunder

19 st

Framtagna underhållsplaner

330 st

Genomförda projekt

253 st

År sedan start

15 år

Teknisk förvaltning

Med en personlig kontakt jobbar vi nära våra kunder, och tillsammans mot gemensamma mål skräddarsyr vi en förvaltningsplan för er unika fastighet.

Med en lång erfarenhet och tekniska kompetens levererar vi hög kvalité där fördelen är att vi är lättrörliga, och kan anpassa våra tjänster efter behovet hos våra kunder.

Ett höghus med glasrutor.

Underhållsplan

Behåll kontrollen över ert fastighetsunderhåll med en skräddarsydd underhållsplan från Stoft.

En välutformad underhållsplan är inte bara en lista på åtgärder utan en strategi för att säkerställa långsiktig hållbarhet och teknisk status för er fastighet. Hos Stoft tar vi ett helhetsgrepp och vår underhållsplan inkluderar en detaljerad 15-årsplan med beräkningar av nyckeltal, samt förslag på fondavsättning baserat på den årliga underhållskostnaden.

Orange bostadshus låg vinkel utifrån

Projektledning

Vår byggprojektledningstjänst på Stoft Fastighetsteknik AB erbjuder en strukturerad och effektiv modell som säkerställer framgångsrik genomförande av renoveringsprojekt för bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Klicka på knappen nedan för att läsa om vår projektledninsmodell som består av fem tydliga steg.

Motiv på en byggnad

Om oss

Välkommen till Stoft Fastighetsteknik AB – din pålitliga partner för teknisk förvaltning, underhållsplaner och projektledning i Stockholm. Vi är specialiserade på att stödja bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med skräddarsydda lösningar för att optimera fastighetsprestanda och långsiktig hållbarhet.

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter & pressmeddelanden

Omdömen

Vad våra kunder tycker om oss

"Kompetent, kommunikativt och trevligt samarbete har gjort det lätt att rekommendera Stoft för ett långsiktigt tekniskt förvaltande."

"Sedan Stoft Fastighetsteknik gjorde vår underhållsplan för 8 år sedan har vi anlitat dem flitigt, allt ifrån projektledning av stora ombyggnads- och underhållsprojekt till rådgivning i små och stora underhållsfrågor. De har varit kunniga, noggranna, pålitliga och lyhörda. Trygga att ha med sig i djungeln av olika behov och svårbedömda entreprenörer."