Stoft Projektleder Gårdrenovering på Brf Valfisken 23

2024-06-05

Översiktsbild av Stockholm gamla stan

Vi är stolta över att kunna meddela att Stoft har fått uppdraget att projektleda gårdrenoveringen på Brf Valfisken 23, belägen på Riddargatan på Östermalm i Stockholm. Detta spännande projekt kommer att förvandla och förnya gården, vilket kommer att bidra till en trevligare och mer funktionell utemiljö för de boende.

Projektbeskrivning:

  • Rivning av yt- och tätskikt: Arbetet inleds med en omfattande rivning av gårdens nuvarande yt- och tätskikt, ända ner till konstruktionsbetongen. Detta steg är nödvändigt för att säkerställa en hållbar och stabil konstruktion för den nya gården.
  • Ny gestaltning: Efter rivningen kommer gården att återställas med en ny gestaltning, som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också funktionell och hållbar för framtida användning.
  • Tidsplan: Projektet beräknas vara färdigställt i september/oktober, vilket innebär att de boende snart kommer att kunna använda den nya och förbättrade gården.

Vi ser fram emot att samarbeta med Brf Valfisken 23 och är engagerade i att leverera ett resultat som möter och överträffar förväntningarna. Genom vår erfarenhet och expertis inom projektledning säkerställer vi att varje steg i processen genomförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

För mer information om projektet eller om våra tjänster, vänligen besök vår hemsida www.stoft.se eller kontakta oss direkt.

Med vänliga hälsningar,
Stoft-teamet

Brf Valfisken 23